+31 (0)546 - 546 820 • VOLGENDE EDITIES: 23 & 24 SEPTEMBER - 13 & 14 APRIL 2024 • LOCATIE: IJSBAAN TWENTE - ENSCHEDE

DE LOCATIE

TWENTSE VLOOIENMARKT

IJSBAAN TWENTE

De Twentse vlooienmarkt vindt plaats in de IJSBAAN Twente, gelegen nabij het Go Planet Parc. Deze heeft een zeer gunstig ligging naast de Grolsch Veste in Enschede. De hal is makkelijk bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer en beschikt over een ruime parkeergelegenheid en is geheel gratis.

ADRES

Colosseum 90
7521 PT Enschede

AUTO

De A1 volgen richting Hengelo. Volg de A35 richting Enschede. Afslag 26, volg borden universiteit/stadion/Go Planet. Sla direct na de brug over het kanaal linksaf of ga bij de volgende rotonde linksaf. Rij met de weg mee links om de Grolsch Veste. U ziet aan de rechterkant het Go Planet Parc waarachter de IJsbaan Twente zich bevind zich aan de achterzijde bevindt. U kunt uw auto parkeren op één van de parkeerterreinen. Rondom de hal is er voldoende parkeergelegenheid.

TREIN

De ingang van de hal ligt op ca 500 meter lopen van het station Enschede Drienerlo. Dit station is te bereiken door de stoptrein vanuit Zwolle naar Enschede te nemen. Enschede Drienerlo is het laatste Station voor Enschede Centraal.

PARKEREN

U kunt uw auto parkeren op één van de parkeerterreinen. Rondom de hal is er voldoende parkeergelegenheid.

EDITIES

TWENTSE VLOOIENMARKT

• ZATERDAG 23 EN ZONDAG 24 SEPTEMBER
• ZATERDAG 13 en ZONDAG 14 APRIL 2024