DEELNEMEN

TWENTSE VLOOIENMARKT

op zoek naar dat ene bijzondere vintage item?

BEZOEK DE TWENTSE VLOOIENMARKT

OPBOUWTIJDEN

Beste deelnemer,
We gaan weer van start met onze Twentse Vlooienmarkt! Hierbij informatie om uw deelname voor 9 en 10 april beter voor te bereiden.

Opbouw: De opbouwtijden zijn ongewijzigd. Deelnemers die zaterdag deelnemen, hebben de mogelijkheid om as vrijdagmiddag op te bouwen tussen 16.00 – 19.00 uur en/of de zaterdagochtend op te bouwen vanaf 07.00 tot 09.00 uur. Deelnemers die op zondag deelnemen kunnen uitsluitend s ochtends opbouwen vanaf 07.00 tot 09.00 uur.

Let op! Het is niet mogelijk om met een auto naar binnen te rijden bij de IJsbaan. Met de hand voortbewogen aanhangers zijn wel toegestaan. Volgt u te allen tijde de instructies van onze medewerkers van de Twentse Vlooienmarkt.

Nummering: Het is in de IJsbaan Twente niet mogelijk om een kraam met nummer te reserveren. Dit houdt in dat elke deelnemer bij de opbouw de kraam/kramen in overleg wordt/worden toegewezen door de organisatie.

QR-ticket: Elke deelnemer heeft een of meerdere unieke QR code(s) ontvangen per kraam en opbouwticket. Deze QR-codes zullen gescand worden bij de opbouw. Bij de QR-code staat duidelijk vermeld of het een kraam of opbouwticket betreft. 

Openingstijden: De Twentse Vlooienmarkt heeft haar openingstijden gewijzigd! De markt is beide dagen voor bezoekers geopend van 09.00 – 16.00 uur

Corona update: Vanuit de overheid zijn er géén coronabeperkende maatregelen meer van toepassing! Zowel deelnemers als bezoekers kunnen de Twentse Vlooienmarkt bezoeken en hoeven géén vaccinatiebewijs, danwel negatieve test te laten zien. Het is uiteraard verstandig om voldoende afstand van elkaar te houden en de hygiene regels te volgen. De kramen zijn ruim opgesteld, dit houdt in dat elke kraam in ieder geval een meter extra ruimte aan de zijkant heeft. Ook de gangpaden voor bezoekers zijn ruim. De Twentse Vlooienmarkt is een doorstroom evenement en beschikt over voldoende ruimte om onderlinge afstand te kunnen waarborgen.

Informatiebalie: Heeft u tijdens de opbouw van de rommelmarkt nog vragen? Onze organisatie is uiteraard aanwezig om u van dienst te zijn en u te helpen met antwoorden op allerlei vragen. Onze informatiebalie vindt u bij de hoofdingang van de IJsbaan Twente.

Wij wensen u veel succes met de voorbereidingen voor as weekend en natuurlijk een goede verkoop gewenst!

LET-OP

Toegang met honden is verboden,
uitgezonderd zijn blinde geleide honden en hulphonden.

Dit om te voorkomen dat er hondenharen in het ijs komen
als in de laatste week van september de schaatsbaan wordt gemaakt.

Er is geen PIN aanwezig
in de IJsbaan Twente